Over Led xl

Over LED-XL

LED zit bij ons in het bloed

LED XL ontwikkelt eigen LED scherm technieken.

LED XL is niet alleen specialist in LED schermen, maar sinds kort ook producent van hoogwaardige displays. Omdat wij snappen hoe de techniek van LED schermen in elkaar steekt, kunnen we een hoge kwaliteit garanderen bij nieuw aan te schaffen producten én in onderhoud. Door de hoge aanvang lichtsterkte van 11000 cd/m2 hoeft ons scherm maar op een laag percentage van zijn kunnen te presteren. Dat maakt de onderdelen zeer duurzaam. Zoals gezegd is lichtsterkte een zeer belangrijk aspect om op te letten bij aanschaf van een led videoscherm, met name bij outdoor toepassingen.

210A4262 kopie
Remolo van de plasse
Remolo van de plasse
Lees verder
Beste bedrijf voor ledschermen erg goede kwaliteit en voor goede prijzen
Tom Schuurmans
Tom Schuurmans
Lees verder
Fijne collega's. Goede spullen en nog vriendelijke ook.
Hanno viëtor
Hanno viëtor
Lees verder
De P2 indoor gebruikt voor een presentatie aan het IVA Driebergen. De presentatie was succesvol mede dankzij LED XL en hun beest van een scherm de P2 Indoor! Aanrader!
Previous
Next

Wij zoeken de ultieme match

Een eye-catcher op uw pand, direct communiceren met uw passanten. Een nieuwe locatie die u onder de aandacht brengt met een reclame zuil. Een LED wall voor een wielerevent met duizenden bezoekers. Een beurs waar u potentiële klanten werft met een boodschap op een helder display. Zoveel toepassingen, zoveel evenementen, zoveel wensen. Maar weet u eigenlijk al wat u wilt? Bij LED XL begint elk adviesgesprek met onze verhelderende vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder!

Advies op maat

Speelt een ledscherm video’s af? Mag ik een reclamezuil neerzetten op mijn terrein? Kun je het display lezen als de zon schijnt? LED XL houdt het eenvoudig en geeft helder advies.