Ledwalls

LED walls

Of het nu gaat om het huren of kopen van indoor of outdoor LED walls, LED XL kan in alle gevallen een optimaal advies geven. LED walls kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden op festivals, sportevenementen, sportarena’s of poppodia. Maar ook in winkels kunnen LED walls zorgen voor een extra dimensie.

Een LED wall kopen of huren

Wanneer u tijdelijk een LED wall nodig heeft, kunt u deze huren. Bij LED XL kunt u rekenen op videoschermen met een beeld van perfecte kwaliteit. Wij leveren een compleet pakket inclusief alle benodigde besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en verzekering. Het is natuurlijk ook mogelijk om een enkel LED scherm te huren.

Voor het kopen van een LED wall geven wij u het benodigde advies. Met betrekking tot de financiering kunnen wij u desgewenst ook bijstaan. U kunt profiteren van onze kennis en ervaring en dat ziet u terug in de kwaliteit van de LED walls.

Wij bieden ook de mogelijkheid voor LED boarding, een opvallende vorm van LED reclame lans de lijn. Voor vragen over de mogelijkheden van het kopen of huren van een dergelijke LED wall of een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Welk LED scherm past bij u ?

Een eye-catcher op uw pand, direct communiceren met uw passanten. Een nieuwe locatie die u onder de aandacht brengt met een reclame zuil. Een LED wall voor een wielerevent met duizenden bezoekers. Een beurs waar u potentiële klanten werft met een boodschap op een helder display. Zoveel toepassingen, zoveel evenementen, zoveel wensen. Maar weet u eigenlijk al wat u wilt? Bij LED XL begint elk adviesgesprek met onze verhelderende vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder!

Neem contact op