Ledreclame

LED Reclame

LED XL is ook bekend met diverse marktpartijen op het gebied van LED reclame. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. U kunt bij ons LED schermen of een complete LED videowall huren of kopen.

LED Boarding

LED boarding wordt op steeds meer sportevenementen ingezet. Naast de bekende LED schermen, is deze vorm van LED reclame een opvallende verschijning langs de lijnen van het veld. LED boarding is een dynamische en flexibele vorm van reclame, die altijd opvalt, zowel voor het publiek, als voor de televisiekijkers thuis wanneer het uitgezonden wordt.

LED XL kan de complete LED boarding voor u verzorgen. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Welk LED scherm past bij u ?

Een eye-catcher op uw pand, direct communiceren met uw passanten. Een nieuwe locatie die u onder de aandacht brengt met een reclame zuil. Een LED wall voor een wielerevent met duizenden bezoekers. Een beurs waar u potentiële klanten werft met een boodschap op een helder display. Zoveel toepassingen, zoveel evenementen, zoveel wensen. Maar weet u eigenlijk al wat u wilt? Bij LED XL begint elk adviesgesprek met onze verhelderende vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder!

Neem contact op