Huur

LED scherm huren

LED XL biedt meer dan alleen het huren van een LED scherm. U huurt een compleet pakket, dus inclusief alle benodigde besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en verzekering.

Wat kost het huren van een LED scherm?

Bij LED XL is de prijs die u ziet, de prijs die u betaald, dus u komt later niet voor verassingen te staan, zoals kilometerprijzen of andere extra kosten.

U heeft, ruim voor aanvang van uw evenement, een perfect werkend LED videoscherm.

 

Een videoscherm huren met vlek- en trillingsvrij beeld

U kunt zich voorstellen dat LED videoschermen regelmatig verhuurd worden en vaak al behoorlijk wat branduren op de teller hebben staan. Dit kan invloed hebben op de beeldkwaliteit, iets om op te letten.

LED XL garandeert u een vlek- en trillingsvrij beeld omdat wij zelf onze schermen kalibreren. Voor meer informatie over kalibreren kunt u bij R&D kijken.

U kunt nu direct een offerte aanvragen, of toch nog even doorlezen, maak dan een keuze uit bijvoorbeeld een indoor- of outdoor LED wall huren…of u kunt kiezen om een mobiele wagen met een 16:9 breedbeeld LED videoscherm te huren.

Welk LED scherm past bij u ?

Een eye-catcher op uw pand, direct communiceren met uw passanten. Een nieuwe locatie die u onder de aandacht brengt met een reclame zuil. Een LED wall voor een wielerevent met duizenden bezoekers. Een beurs waar u potentiële klanten werft met een boodschap op een helder display. Zoveel toepassingen, zoveel evenementen, zoveel wensen. Maar weet u eigenlijk al wat u wilt? Bij LED XL begint elk adviesgesprek met onze verhelderende vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder!

Neem contact op