Advies

Welk LED scherm past bij u?

“Ik heb een A locatie met mijn pand en wil optimaal gebruik maken van deze zichtlocatie!”

“Ik organiseer een wielerwedstrijd en wil livebeelden van de koers op een LED scherm tonen”

“Passanten weten niet dat ik hier met mijn bedrijf zit”

“Ik organiseer een dance-event en wil dat de festivalgangers op elke hoek van het terrein de dj-booth kunnen zien met een LED wall”

“Ik ga naar een grote beurs en ik wil mijn bedrijfsfilm op een haarscherp LED display onder ogen brengen”

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden om LED schermen in te zetten. En voor elke toepassing is een scherm te bedenken. Of het nu een maatwerk LED wall is of een standaard display uit ons uitgebreide assortiment, LED XL helpt u om te vinden wat u zoekt. Uiteindelijk gaat het erom dat uw boodschap op de juiste manier in beeld komt.

Hoe vindt LED XL het juiste display voor u?

Welk display het best aansluit bij uw event of locatie? Daar denkt LED XL graag over mee. Het liefst tijdens een persoonlijk gesprek waar we de tijd nemen om alle zaken voor u op een rijtje te zetten. Daarbij probeert LED XL een aantal organisatorische, technische, praktische en financiële vraagstukken te ontrafelen. Wij zetten de mogelijkheden voor u uitéén. Hierna heeft u het overzicht om de juiste keuze te maken!

Maatwerk oplossingen voor LED schermen

Veel aanvragen voor LED schermen kan LED XL invullen met de displays uit het uitgebreide standaard assortiment. Maar misschien heeft uw aanvraag wel meer voeten in de aarde en is een standaard oplossing niet mogelijk. Stel u bent niet op zoek naar een enkel LED scherm, maar naar LED Boarding, voor langs het hockeyveld. Of naar een LED wall om uw dance-event een extra dimensie te geven. De experts van LED XL staan voor u klaar om u te voorzien van de juiste oplossing. Daag ons maar uit, wij regelen het!

LED wall

Een LED wall is letterlijk een muur van LED schermen. Door de LED schermen onderling te schakelen, ontstaat er een muur van displays, die een bijzondere extra dimensie toevoegen aan uw event. Een LED wall kan prima buiten geplaatst worden op festivals, sportevenementen of poppodia. Maar ook binnen, in winkels of op beurzen, komen LED walls heel goed tot hun recht. Wanneer u tijdelijk een LED wall nodig heeft, kunt u bij ons videoschermen huren met een perfecte beeldkwaliteit. LED XL levert een compleet pakket inclusief alle benodigde besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en verzekering. Voor het kopen van een LED wall geven wij u het benodigde advies. Met betrekking tot de financiering kunnen wij u desgewenst ook bijstaan. U kunt profiteren van onze kennis en ervaring en dat ziet u terug in de kwaliteit van de LED walls.

Een bijzondere vorm van LED reclame – naast de LED schermen en de LED walls – is de LED boarding. LED boarding is een opvallende manier van reclame maken langs de lijnen van de sportvelden en wordt bij steeds meer sportevents ingezet. LED boarding is een dynamische en flexibele vorm van publiciteit, die altijd opvalt. Zowel voor het publiek, als voor de televisiekijkers thuis gedurende de uitzending. LED XL verzorgt complete LED boarding; laat u informeren door ons team.

Welk LED scherm past bij u ?

Een eye-catcher op uw pand, direct communiceren met uw passanten. Een nieuwe locatie die u onder de aandacht brengt met een reclame zuil. Een LED wall voor een wielerevent met duizenden bezoekers. Een beurs waar u potentiële klanten werft met een boodschap op een helder display. Zoveel toepassingen, zoveel evenementen, zoveel wensen. Maar weet u eigenlijk al wat u wilt? Bij LED XL begint elk adviesgesprek met onze verhelderende vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder!

Neem contact op